Veelgestelde vragen:

Welke garantieregeling hanteert Luuks Design?
– Luuks Design geeft op ieder maatwerk product 1 jaar garantie op de tv-kast en 2 jaar fabrieksgarantie op de lift.

Bezorgt Luuks Design ook bij mij thuis?
– Bezorging met montage is mogelijk tegen een meerprijs. Deze prijs is afhankelijk van je woonplaats, neem voor de bezorgkosten contact met ons op. De levering vindt altijd plaats op zaterdag. In overleg kan de dag van levering worden aangepast.

Hoe kan ik betalen?
– Onze voorkeur gaat uit naar pinnen bij levering. Per overboeking is ook mogelijk, echter dient het bedrag dan vóór de levering op onze rekening te staan.

Hoelang is de levertijd op een maatwerk tv-kast?
– Onze gemiddelde levertijd op een standaardkast uit de collectie bedraagt 3-5 weken. Bij specifiek maatwerk bedraagt de levertijd gemiddeld 4 tot 6 weken.

Kan ik het product ook zelf afhalen?
– Afhalen is altijd mogelijk, zelfs in de avonduren en in het weekend.

Past mijn tv op het liftsysteem?
– In principe kan iedere lcd-, plasma- of led-tv op de lift gemonteerd worden. In enkele gevallen is een adapter noodzakelijk. Indien gewenst kunnen wij je adviseren over wat de best mogelijke oplossing is.

Tot welke maat tv is het mogelijk om deze in een tv-kast met lift te plaatsen?
– Voorbeelden op de website zijn uitgerust voor tv’s tot en met 49 inch! Voor tv’s met afmetingen tussen 50 – 75 inch zijn de prijzen op aanvraag.

Kan ik het product ook eerst bekijken voordat ik een bestelling plaats?
– Luuks Design heeft helaas geen showroom waarin alle modellen te zien zijn. Er is altijd een mogelijk om, in overleg, een nieuwe tv-kast te bekijken in onze werkplaats.