Luuks Design heeft een unieke collectie handgemaakte tv-kasten met lift. Bekijk hier de complete collectie van Luuks Design en vraag direct een offerte aan. Staat het door jou gewenste model er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos! In ons portfolio zie je een aantal voorbeelden van maatwerk producten en specials.


Tv kast met lift Landelijk

foto-24

Breng rustiek en warmte in je interieur met tv-kast met lift ‘Landelijk’. De tv-kast ‘Landelijk’ heeft een natuurlijke en gemoedelijke uitstraling.

Meer informatie


Tv kast met lift Strak

loswal2-e1413296555600

 

Behoud de strakke en stijlvolle vormgeving van je interieur door het design en de functionaliteit van tv-kast met lift ‘Strak’.
Meer informatie


Tv kast met lift Design

Deze ultiem en designvol vormgegeven tv-kast met lift ‘Design’ is een ware eyecatcher in je stijlvolle woonkamer.
Meer informatie


Tv kast met lift Curved

Curved

Tv-kast met lift ‘Curved’ is een zeer populair model bij de echte liefhebber van design. Het model kenmerkt zich in uiterlijk met de contrasterende combinatie van strakke lijnen afgewisseld met speelse en organische, afgeronde hoeken.
Meer informatie


Tv kast met lift Pure

pure2

Tv-kast Pure met lift is één van de nieuwste ontwerpen van Luuks Design. De kast heeft een strakke vormgeving en door de materiaalkeuze een unieke en puur natuurlijke uitstraling.
Meer informatie


 Tv kast met lift Wood

tvkastwoody1

Een robuuste en sterke tv-kast met tv-lift die volledig tot zijn recht komt in een stoer en tijdloos woon- en of slaapkamerinterieur.
Meer informatie


Tv kast met lift Outdoor

outdoor-model-e1407147728491

Tv-kast met lift ‘Outdoor’ is met recht een speciaal ontwerp uit de collectie van Luuks Design te noemen. Het stenen decorpaneel aan de voorzijde is wat deze tv-kast zo uniek en eigen maakt.
Meer informatie


Tv kast met lift 3D

3Dkast

Tv-kast met lift ‘Design 3D’ heeft een uniek, handgemaakt design met een geblokt 3D raster. Een buitengewone tv-kast voor de echte designliefhebber.
Meer informatie


Tv kast met lift Maatwerk

maatwerk

Met tv-kast met lift ‘Maatwerk’ breng je een strak vormgegeven en tijdloos tv-meubel in je woon- en of slaapkamer. Door de strakke lijnen komt de tv-kast in zowel een modern als meer klassiek interieur volledig tot zijn recht.
Meer informatie


Tv kast met lift set Landelijk met nachtkastjes

IMG_4492-e1405412109622

Breng nu zeer eenvoudig de rustiek en warmte terug in je slaapkamer met de complete set Tv-kast lift + Nachtkastjes ‘Landelijk’.
Meer informatie


Tv kast met lift Koloniaal

koloniaal

Breng een koloniale, warme sfeer in je woonkamer met tv-kast lift ‘Koloniaal’. De tv-kast die tegelijkertijd als dressoir dient is een échte eyecatcher en combineer je perfect met een landelijk of koloniaal interieur.
Meer informatie


Tv kast met lift Strak Zwevend

tv kast met lift strak zwevend front 2

Tv-kast met lift ‘Strak Zwevend’ is het model van 2016 gemaakt door Luuks Design. Een prachtig tv-meubel dat met zijn simpele vormgeving en strakke lijnen een designvolle uitstraling heeft.
Meer informatie