TV kast met lift Wood

Tv-kast met lift ‘Wood’
Een robuuste en sterke tv-kast met tv-lift die volledig tot zijn recht komt in een stoer en tijdloos woon- en of slaapkamerinterieur. Het eigentijdse karakter van het solide steigerhout en de perfect afgewerkte vormgeving van tv-kast met lift ‘Wood’ zorgen ervoor dat je woon- of slaapkamer een natuurlijke en unieke sfeer krijgt. Deze sfeer blijft eindeloos en wordt niet onnodig belemmerd door een groot zwart tv-scherm. Wanneer je geen tv-kijkt laat je deze namelijk met één simple druk op de knop volledig uit het zicht verdwijnen met de ingebouwde, geavanceerde tv-lift.
De tv-kast is volledig verlijmd zodat deze geen schroeven of naden heeft. Naast de tv die je met de tv-lift automatisch in- en uit laat schuiven biedt de tv-kast je ook veel praktische opbergruimte. Achter de twee deurtjes vind je een handige legplank.
Alle tv-kasten met lift van Luuks Design maken we speciaal op maat. Tv-kast met lift ‘Wood’ leveren wij zo in een maat naar keuze en in een blanke naturel uitvoering of in iedere gewenste ‘White Wash Look’ of RAL kleur. Jouw eigen tv-kast ‘ Wood’ stemmen we zo volledig af op je interieur.

TV kast met lift model Wood heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal: Steigerhout
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Kleur: Onbehandeld, kleur op aanvraag

Beschikbare maten en prijzen:

160x70x30 €1295
180x70x30 €1395
* overige maten op aanvraag.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw en 2 jaar garantie

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur uw bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht