TV kast Met Lift Strak

Tv-kast met lift ‘Strak’
Behoud de strakke en stijlvolle vormgeving van je interieur door het design en de functionaliteit van tv-kast met lift ‘Strak’. Het mooie, strakke lijnenspel van deze tv-kast komt volledig tot zijn recht in een moderne en tijdloze woon- en of slaapkamer. Niet voor niets is dit dan ook een veel verkochte tv-kast bij Luuks Design. Het design van de kast en je interieur behouden moeiteloos hun strakke uitstraling. Wanneer je geen tv kijkt verdwijnt deze namelijk met één druk op de knop, dankzij de ingebouwde, geadvanceerde tv-lift, uit het zicht in de tv-kast. Netjes opgeborgen en geen zwart vlak meer in je strak en modern vormgegeven interieur!
Met de tv-lift stel je je tv op iedere gewenste hoogte in zodat je optimaal van het tv-kijken geniet. Pure luxe en comfort!
Alle tv-kasten met lift van Luuks Design maken we speciaal op maat. Tv-kast met lift ‘Strak’ kies je dan ook in een eigen gewenste kleur en maat zodat deze nog meer matcht met jouw eigen interieur.

Tv kast met lift Strak heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal kast: MDF
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Afstandbediening: draadloos
Kleur: Standaard Ral 9010 (overige kleuren mogelijk o.v.v Ral kleur)

Beschikbare maten en prijzen:

140x70x30 cm €1095
160x70x30 cm €1195
180x70x30 cm €1295
* overige maten op aanvraag.

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en 2 jaar garantie

Optioneel:

Vak voor mediaspeler (meerprijs)

Gat / Voorbereiding kabeldoorvoer

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur je bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht