TV kast Met Lift Strak Zwevend

Tv-kast met lift ‘Strak Zwevend’
Tv-kast met lift ‘Strak Zwevend’ is het nieuwste model van 2016 gemaakt door Luuks Design. Een prachtig tv-meubel dat met zijn simpele vormgeving en strakke lijnen een designvolle uitstraling heeft. Het zwevende tv-meubel creëert optisch meer ruimte in je woon- of slaapkamer doordat deze niet op de grond staat. Het strakke model past perfect in ieder type interieur.
Tv-kast met lift ‘Strak Zwevend’ is dé oplossing om je vaak dominant aanwezige tv-scherm volledig uit het zicht te hebben wanneer je geen tv-kijkt. Zo blijft de unieke sfeer in je interieur geheel behouden! Wil je tv-kijken? Laat je scherm dan met één eenvoudige knop op de draadloze afstandsbediening tevoorschijn komen met de geïntegreerde lift. Met de tv-lift stel je de tv ook op exact de juiste hoogte in zodat je van optimaal tv-kijken geniet. Pure comfort en luxe!
Maak tv-kast met lift ‘Strak Zwevend’ helemaal naar jouw eigen wensen door te kiezen voor een eigen maat en kleur. Alle RAL kleuren zijn verkrijgbaar. Indien gewenst kies je voor deurtjes of handige schapjes voor het netjes opbergen van je mediaspeler of dvd’s.

 

Tv kast met lift Strak Zwevend heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal kast: MDF
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Afstandbediening: draadloos
Kleur: Standaard Ral 9010 (overige kleuren mogelijk o.v.v Ral kleur)

 

Beschikbare maten en prijzen:

140x70x30 cm €1095
160x70x30 cm €1195
180x70x30 cm €1295
200x70x30 cm € 1395
* overige maten op aanvraag.

Prijzen zijn inclusief btw en 2 jaar garantie

Optioneel:

Vak voor mediaspeler (meerprijs)

Schapjes

Gat / Voorbereiding kabeldoorvoer

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur je bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht