Set Landelijk tv kast met lift en nachtkastjes

Set Tv-kast met lift + Nachtkastjes ‘Landelijk’
Breng nu zeer eenvoudig de rustiek en warmte terug in je slaapkamer met de complete set Tv-kast lift + Nachtkastjes ‘Landelijk’. De natuurlijke en gemoedelijke uitstraling van de tv-kast én de bijbehorende nachtkastjes geven de perfecte sfeer in je klassieke of tijdloze slaapkamer. Maak je slaapkamerinterieur zo helemaal compleet!
Deze warme sfeer blijft behouden wanneer je geen tv kijkt. Met één druk op de knop verdwijnt je tv, dankzij de geadvanceerde tv-lift binnen enkele seconden uit het zicht. Je tv is zo netjes opgeborgen en beïnvloedt niet langer de warme sfeer in je slaapkamer. Met de tv-lift stel je de tv op iedere gewenste hoogte in zodat jij altijd geniet van optimaal kijkgemak!

De tv-kast met lift ‘Landelijk’ heeft een handig en speciaal vak voor de dvd-speler of mediaspeler. De nachtkastjes maken het helemaal af en zorgen voor extra opbergruimte. Zo heb je al je gewenste spullen vanuit je bed gemakkelijk en snel bij de hand.

De set Tv-kast met lift + Nachtkastjes ‘Landelijk’ is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL kleur. De tv-kast maken wij zoals iedere tv-kast van Luuks Design compleet op maat.

Set Landelijk tv kast met lift en nachtkastjes heeft de volgende eigenschappen

Materiaal: MDF
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Kleur: Standaard Ral 9010 (overige kleuren op aanvraag)
Vak ontvanger: 20×10 cm
Maat nachtkastjes: 50×50 cm

Beschikbare maten en prijzen

140x70x30 €1495
160x70x30 €1595
180x70x30 €1695
* overige maten op aanvraag.

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur uw bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht