Tv kast met lift Outdoor

Tv-kast met lift ‘Outdoor’
Tv-kast met lift ‘Outdoor’ is met recht een speciaal ontwerp uit de collectie van Luuks Design te noemen. Het stenen decorpaneel aan de voorzijde is wat deze tv-kast zo uniek en eigen maakt. Het model krijgt door dit paneel een natuurlijke, robuuste look en laat de scheiding tussen je binnen- en buiteninterieur geheel verdwijnen. Tv-kast ‘Outdoor’ past hierdoor perfect en onopvallend in je veranda, serre of tuin. De tv-kast heeft hoogwaardige wielen aan de onderkant waardoor deze zeer makkelijk verrijdbaar is. Zo verplaats je de tv-kast heel eenvoudig van plek, bijvoorbeeld van buiten naar binnen. Je flatscreen tv is geheel opgeborgen in de tv-kast waardoor er geen storend zwart vlak aanwezig is. Kies je ervoor om tv te kijken dan verschijnt deze met één druk op de draadloze afstandsbediening met de ingebouwde TV-lift.
Met de tv-lift stel je de tv op iedere gewenste hoogte in voor jouw optimaal kijkgemak. Genieten van pure comfort en luxe dus!
Tv-kast met lift ‘Outdoor’ kies je in iedere, door jou gewenste houtkleur. Alle Luuks Design tv-kasten maken wij speciaal voor je op maat.

Tv kast met lift Outdoor heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal: Hout
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Kleur: Greywash (overige kleuren naar wens)

Beschikbare maten en prijzen:

120x70x30 €1295
* overige maten op aanvraag.

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en 2 jaar garantie

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur uw bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht