Tv-kast met lift Maatwerk

Tv-kast met lift ‘Maatwerk’
Met tv-kast met lift ‘Maatwerk’ breng je een strak vormgegeven en tijdloos tv-meubel in je woon- en of slaapkamer. Door de strakke lijnen komt de tv-kast in zowel een modern als meer klassiek interieur volledig tot zijn recht. Het grote voordeel van tv-kast met lift ‘ Maatwerk’ is dat je je tv volledig uit het zicht hebt op de momenten dat je geen tv-kijkt. Zo blijft de sfeer en styling van je interieur helemaal behouden en wordt deze niet verpest door een groot zwart tv-scherm.

Met één simpele druk op de knop van de draadloze afstandsbediening verdwijnt of verschijnt de tv in en uit de kast met de ingebouwde tv-lift. Met deze lift stel je de tv ook op iedere gewenste kijkhoogte in zodat jij van optimaal kijkgemak geniet.

De tv-kast heeft een vak, speciaal gemaakt voor een dvd-speler, mediaspeler of digitale tv-ontvanger. Het vak kan geheel op wens zowel links of rechts gemaakt worden.

Door uit alle mogelijke RAL kleuren de RAL kleur van jouw eigen wens te kiezen maak je de tv-kast geheel passend in jouw interieur.

Alle tv-kasten van Luuks Design maken wij speciaal op maat en zo ook de tv-kast met lift ‘Maatwerk’.

 

Tv-kast met lift Maatwerk heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal: MDF
Liftsysteem: ST700b ( Voor tv’s tot 42 inch )
Kleur: Standaard Ral 9010 (overige kleuren naar wens)

 

Beschikbare maten en prijzen

140x70x30 €950
160x70x30 €1050
180x70x30 €1150
* Overige maten op aanvraag.
* Prijzen zijn gebaseerd op het strakke model met 1 vakverdeling.

 

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur uw bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

 

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht