TV kast Met Lift Koloniaal

Tv-kast met lift ‘Koloniaal’
Breng een koloniale, warme sfeer in je woonkamer met tv-kast lift ‘Koloniaal’. De tv-kast die tegelijkertijd als dressoir dient is een échte eyecatcher en combineer je perfect met een landelijk of koloniaal interieur. Je woonkamerinterieur is zo helemaal compleet en straalt nog meer warmte en gezelligheid uit!

Met de tv-kast met lift ‘Koloniaal’ haal je de perfecte oplossing in huis om de warme koloniale sfeer in je woonkamer te behouden en de tv uit het zicht op te bergen. De tv komt namelijk alleen in beeld wanneer je daadwerkelijk tv-kijkt. Met één eenvoudige knop op de draadloze afstandsbediening komt de tv met de geadvanceerde, ingebouwde tv-lift tevoorschijn. Met de tv-lift stel je de tv op iedere gewenste hoogte in zodat jij optimaal geniet van het beste kijkgemak!

Tv-kast met lift koloniaal is verkrijgbaar in iedere gewenste RAL kleur en wordt, net als iedere andere tv-kast van Luuks Design, speciaal op maat gemaakt. Zo past deze nóg beter in jouw interieur!

 

TV kast Met Lift Koloniaal heeft de volgende eigenschappen:

Materiaal: MDF
Liftsysteem: ST700 ( Voor tv’s tot 42 inch )
Kleur: Onbehandeld

 

Beschikbare maten en prijzen

150x70x50 €1195

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en 2 jaar garantie
* overige maten op aanvraag.

 

Offerte aanvragen?

Vraag middels het offerte formulier hieronder een vrijblijvende offerte aan of stuur uw bestelling direct naar info@luuksdesign.nl

 

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht