Luuks Design

Luuks Design is een uitzonderlijk interieurbouwbedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen van puur, eerlijk en ambachtelijk maatwerk. Zo ontwerpen en produceren wij diverse uiteenlopende inrichtingen, inclusief het bijbehorende meubilair, geheel op maat en wens.

Mede door het continue doorvertalen van al onze ervaringen, expertise én het inspelen op ontwikkelingen, ligt onze focus momenteel op het op maat maken van tv-kasten met een draadloos liftsysteem.

Tv-kast met lift

In bijna alle woon- en of slaapkamers vind je tegenwoordig een grote flatscreen tv. Een flatscreen tv biedt je de mogelijkheid om vanaf je bank of bed een heuse bioscoopervaring te beleven. Puur genieten. Echter, wanneer we geen tv-kijken, domineert het grote zwarte scherm ons interieur en bepaalt het de inrichting van onze woon- en of slaapkamer.

Onze tv-kasten met lift van Luuks Design zijn hiervoor dé oplossing! Met dit tv-meubel is je tv namelijk alleen zichtbaar wanneer je hier zelf voor kiest. Met één eenvoudige druk op de knop van de draadloze afstandsbediening laat je je tv-scherm volledig verdwijnen of verschijnen met het geavanceerde, ingebouwde liftsysteem. Wat overblijft is een prachtig, handgemaakt designmeubel dat voor extra sfeer en inspiratie zorgt in je interieur. Een extra voordeel is dat, wanneer je een tijdje van huis bent, je tv netjes uit het zicht is opgeborgen. Een veilige, maar ook strakke en elegante oplossing!

Iedere tv-kast met lift maken wij speciaal op maat en volgens jouw persoonlijke wensen. Wij gebruiken materialen als MDF, Hoogwaardige Flex Lak, Steigerhout en de hoogwaardige liften van Screentech.

Service en garantie

Het zijn van een persoonlijke en betrouwbare partner voor ál onze klanten is voor ons van zeer groot belang. Klanttevredenheid stellen wij dan ook boven alles. Doordat wij een kwalitatief, hoogwaardig product bieden, een snelle levertijd en een ruime keuze aan producten op maat, zijn wij ook daadwerkelijk in staat om deze klanttevredenheid te waarborgen.

Standaard bieden wij twee jaar garantie op al onze producten. Indien er na het verloop van deze garantie onverhoopt toch een mankement ontstaat, doen wij er alles aan om dit op een correcte manier voor je op te lossen.

De werkplaats

Luuks Design heeft een ruime werkplaats in Wijchen (gelderland) waar wij werken met de nieuwste apparatuur. Alle tv-kasten met lift ontwerpen en produceren wij hier op maat. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen, garanderen wij altijd vakwerk van een uiterst hoog niveau. Dit delen wij graag met jou! Kom ons productieproces, enthousiasme en onze gedrevenheid zelf ervaren in onze werkplaats. Wij begrijpen immers dat je wellicht benieuwd bent naar ons assortiment of naar de werking van de tv-kasten met lift alvorens een bestelling te plaatsen. Neem dus gerust contact met ons op zodat we, onder het genot van een kopje koffie, al onze mogelijkheden laten zien en jouw wensen kunnen doorspreken.

Afspraak in onze werkplaats

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of de werking van een tv-kast met lift? Maak dan vooral een afspraak om ons productieproces en enthousiasme zelf te ervaren.

Bezorging en Montage

Met onze bedrijfswagen is het geen probleem om jouw bestelde tv-kast bij je thuis te bezorgen. Ook het monteren van de tv-kast met lift behoort tot de mogelijkheden. Wij maken hier, indien gewenst, een prijsopgave voor op basis van je woonplaats.

Heb je een persoonlijke wens voor een ontwerp?

Staat jouw gewenste model er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en werken graag jouw eigen persoonlijke idee uit. In onze ontwerpstudio maken wij dan geheel vrijblijvend een ontwerp op aanvraag. In ons portfolio vind je het overzicht van alle reeds opgeleverde persoonlijke projecten. Laat je inspireren en neem een kijkje!

Like ons op Facebook!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de laatste updates en albums bekijken waarin verschillende designs worden tentoongesteld ? Like onze Facebook pagina!

Contactgegevens:

Luuks Design
Bijsterhuizen 21-36
6604  LG Wijchen (gelderland)

Telefoon: 06 25 22 37 76

E-mailadres: info@luuksdesign.nl

Openingstijden:

Maandag: 9:00 – 18:00

Dinsdag: 9:00 – 18:00

Woensdag: 9:00 – 18:00

Donderdag: 9:00 – 18:00

Vrijdag: 9:00 – 18:00

Zaterdag: 9:00 – 13:00

Zondag: Gesloten