Na zoeken bij meubelzaken en op internet bij Luuk terechtgekomen. Schot in de roos! We konden onze aanpassingen op de standaardkasten doorgeven en het is precies uitgevoerd zoals we wilden. Volgens afspraak geleverd. De ervaringen de eerste dagen waren prima. Een echte aanrader

Maurice de Hond

Zeer tevreden over de tv kast met lift van Luuk. Mooi strak design en precies in zelfde kleur als nieuwe wandkast. Levering iets vertraagd door kerstperiode maar daarvan op de hoogte gehouden. Installatie vlot gedaan. Systeem werkt prima en mogelijkheid tot keuze bij aflevering kast waar gat voor kabels te maken is prima optie. Aardige kerel ook die Luuk. Aanrader.

Hans Griek

Helemaal blij met onze Landelijke Tv-Kast op de slaapkamer! geen tv meer in het zicht! Na aantal keer per mail contact te hebben gehad, netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Top service!

Remco Verdonk

Kast laten maken in 2015. Met de kast waren we zeer content. Begin dit jaar zagen we wat afwijkingen ontstaan. Contant gezocht met Luuks Design. Foto,s en maten doorgegeven aan Luuks Design. Ook is er een bezoek bij mij thuis geweest, om het probleem visueel te beoordelen. De kast is voor 100% weer hersteld. Dus ik ben zeer blij met de verwerking van het probleem en geboden service.
Bedankt Luuk.

N.G.A. Jongmans

Wij hebben een televisiemeubel voor de woonkamer laten maken. Luuk luistert goed naar je idee en checkt tijden het maken, of dingen goed gaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Zeer zeker een aanrader!

Ien en Wim Doodhagen

Deel jouw ervaring

Graag horen wij al je ervaringen met onze producten of diensten. Via onderstaand formulier kun je jouw ervaring met ons en onze toekomstige klanten delen.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]